ISKAZAO PODRŠKU

Sejdić: Moj glas poklanjam Denisu Bećiroviću, glasajmo za život i ljudska prava

Jednom zauvijek sa političke scene Bosne i Hercegovine uklonimo sve one koji nas drže u lancima fašizma, diskriminacije i isključenosti, nepotizma i korupcije, istakao je Sejdić

Sejdić: Vjerujem Denisu Bećiroviću. Avaz

E. Ć.

2.8.2022

Denis Bećirović je čovjek po mjeri građana Bosne i Hercegovine, obrazovan, nekorumpiran - političar sa jasnim stavom i vještinama iskusnog diplomate. Otac, suprug, univerzitetski profesor i prijatelj svih ljudi željnih znanja i prosperiteta, jednakih i ravnopravnih građana u pravima i obavezama, poručio je Dervo Sejdić, predsjednik Udruženja "Kali Sara-Romski informativni centar".




BiH bi sa njim put slobodne države

- Uvjeren sam da će Denis Bećirović, zajednički kandidat ujedinjene opozicije, biti član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, biran od strane građana i naroda Bosne i Hercegovine, biran voljom demokratskih, proevropski orijentisanih birača Bošnjaka, Hrvata, Srba, Roma, Jevreja, Albanaca, Makedonaca, Crnogoraca i svih građana Bosne i Hercegovine.

Denis Bećirović je i misionar onih čiji se glas do sada nije čuo kako u Bosni i Hercegovini tako i van nje. Siguran sam da će se boriti za prava manjinskih naroda. Sa Denisom Bećirovićem Bosna i Hercegovina kreće u svoj pobjednički put slobodne, sekularne, demokratske, jedinstvene i suverene, socijalne države njenih građana.

Pozivam građane Bosne i Hercegovine da svoju moć i odlučnost iskoriste na oktobarskim izborima glasajući za Denisa Bećirovića. Jednom zauvijek sa političke scene Bosne i Hercegovine uklonimo sve one koji nas drže u lancima fašizma, diskriminacije i isključenosti, nepotizma i korupcije - istakao je Sejdić.

Prilika da se osigura budućnost bh. djece

On je naglasio kako je sada velika prilika da osiguramo sigurnost i budućnost bh. djece na njihovom kućnom pragu, da se zaustavi odlazak mladih, stručnih i obrazovanih potencijala Bosne i Hercegovine.

- Sada je prilika da ugled i dignitet Bosne i Hercegovine vratimo na evropsku i svjetsku scenu, tamo gdje joj je mjesto u svijetu civilizacije, demokratije, nauke, kulture i umjetnosti, prosperiteta i života dostojnog čovjeka. Vjerujem Denisu Bećiroviću - poručio je Sejdić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.