GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Stanivuković objavio spisak događaja na kojima će biti "Milin čovjek"

Izgradnja Centralnog spomen obilježja i dolazak Novaka Đokovića u Banju Luku kao čin početka izgradnje dvorane u Banjoj Luci sa 6.000 mjesta ili možda da se svega ovog odreknemo kako bih nekima bio dobar, upitao je Stanivuković

Draško Stanivuković i Milorad Dodik. DEJAN RAKITA / PIXSELL

S. S.

6.11.2022

Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, poslao je novu poruku onima koji ga optužuju za bliskost sa vlast predvođenu SNSD-om.

Osvrnuo se i na to da je "Milin čovjek", nakon što su zajedno otvorili radove na izgradnji mosta u naselju Česma.

- Evo da odmah objavim spisak događaja gdje ću biti "Milin čovjek". Izgradnja Centralnog spomen obilježja i dolazak Novaka Đokovića u Banju Luku kao čin početka izgradnje dvorane u Banjoj Luci sa 6.000 mjesta ili možda da se svega ovog odreknemo kako bih nekima bio dobar!? – naveo je Stanivuković na Twitteru.

Tvit Draška Stanivukovića. SCREENSHOT

Na Facebooku je poslao širu poruku. Kako kaže, jeste bio "Milin čovjek i igrao za njega" sve ove godine i drago mu je, kako kaže, što ga saborci "razotkriše".

-Hvala im na tome, ali evo i da se prisjetimo kako sam to igrao za njega: Jelena je u Banjoj Luci pobijedila sa 11.000 glasova razlike; Ja sam imao najveći broj glasova ikada u Banjoj Luci za poziciju narodnog poslanika na ovim izborima; Banja Luka je u korist opozicije napravila veću razliku nego svi drugi gradovi zajedno; Za svoju stranku donio sam polovinu njenog ostvarenog rezultata u cijeloj RS; Donio sam pobjedu za gradonačelnika Banje Luke 2020. godine; Na izborima 2018. godine ostvario sam najbolji rezultat u cijeloj državi i tako postao najmlađi poslanik u njenoj historiji; Na izborima 2016. godine postao sam najmlađi odbornik u historiji Banje Luke – podsjetio je Stanivuković.

Facebook status Draška Stanivukovića. SCREEENSHOT

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.