NAKON SPORAZUMA

Nikšić u raspravi s novinarkom Federalne televizije: Pokazujete nervozu, možda vama odgovara da ostane sve ovako neuređeno

U sporazumu stoji način odblokiranje investicija i investiranja, nikakvih uslova niko od nas trojice, niko od ovih stranaka nije postavio, rekao je Nikšić

Nikšić: Opredijelili se da uređuju stvari. Fena

A. K.

15.12.2022

Nakon što je ozvaničena državna vlast, medijima su se obratili Milorad Dodik, Dragan Čović i Nermin Nikšić. Nikšić je rekao da je siguran kako će novo Vijeće ministara pokazati građanima kako je bolja saradnja na državnom nivou moguća.

Nikšić je tokom obraćanja ušao u raspravu sa novinarkom Federalne televizije. Između ostalog, Nikšić je rekao "kako očekuje da vlast na državnom nivou bude bolje uređena". 


- Uobičajena nervoza Federalne televizije, ali odgovorit ćemo vrlo precizno. Dakle, u sporazumu stoji način odblokiranje investicija i investiranja, nikakvih uslova niko od nas trojice, niko od ovih stranaka nije postavio. Možda vama odgovara da se svađamo, da sve ostane kako jeste - rekao je Nikšić koji je bio prekidan.

Potom je nastavio:

- Prekidate me. Pokazujete nevjerovatnu nervozu. Možda vama odgovara da ostane sve ovako neuređeno, kako jeste, pa i na Federalnoj televiziji, ali mi smo se opredijelili, da uređujemo stvari i da kroz te dogovore dođemo do onoga za šta mislimo da je u interesu svih građana BiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.