NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Milanović uzdrmao svijet!

Sudbina osmorke, ili sedmorke, nakon nekoliko burnih dana, trebala bi biti poznata danas poslije sastanka čelnika stranaka

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

31.1.2023

U današnjem broju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg lista u BiH, čitajte: Milanović uzdrmao svijet!

Sudbina osmorke, ili sedmorke, nakon nekoliko burnih dana, trebala bi biti poznata danas poslije sastanka čelnika stranaka. Pročitajte kako je FGR izigrala u korist SDA.

Otkrivamo šta se dešava u Graničnoj policiji te ko se štiti na Skyu!?

Komentar dana pisao je Miralem Aščić: Lažni moralisti.

Donosimo i analizu: Prizemni interesi ugrožavaju novu većinu. Mogućnost ostanka bez vlasti izazvala je dosad neviđenu paniku i erupciju bijesa u SDA. Prizemni interesi ugrožavaju novu većinu.

Za „Avaz“ ekskluzivno govori umjetnik svjetskog glasa Safet Zec. Pročitajte zašto je poručio „I pored svega, Bosna je čudo„.

Ličnost dana je Đenana Vejzović: Veliki uspjeh.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović jučer je govorio o ratu u Ukrajini, stanju u hrvatskoj vojsci i drugim temama, a između ostalog je, netipično za političare iz Hrvatske, kazao kako je Kosovo oteto od Srbije. Svojim govorom ponovo je uznemirio svijet.

Hvalisanja domaćih zvaničnika dobrim mjerama, stabilnošću i ekonomskim rastom demantiraju zvanični statistički podaci prema kojima radnici u FBiH imaju najniže plaće u regionu. Zašto radnici u BiH primaju crkavicu. Pročitajte koliko bi zarađivali na istim poslovima u zemljama regiona.

Na stranama Mozaika donosimo jednu pozitivnu priču. Pročitajte kako ekonomistica Maja Bajrambašić-Lepić stvara umjetnost: Nakon dva otkaza u godini pokrenula uspješan biznis.

Dok se problemi u Kantonu Sarajevo nagomilavaju, o imenima premijera i ministrima u novoj Vladi KS još se ništa ne zna.

Na stranama Crne hronike donosimo detalje sa jučerašnjeg suđenja ubicama policajaca. Pročitajte kako su se optuženi branili te šta su njihove odbrane rekle na ročištu.

Jednu zanimljivu temu možete pročitati na Jetsetu. Šta se desi kad živci popuste, i bogati i slavni se tuku. Ko je napravio najveći potres u svijetu šoubiznisa…

Strane Sporta posvetili smo najviše bh. centru Jusufu Nurkiću. Pročitajte hoće li narednog mjeseca biti trejdovan iz Portlanda, a otkrivamo i koga će Faruk Hadžibegić i Zvjezdan Misimović, selektor i direktor naše fudbalske reprezentacije, posjetiti u Antaliji. Hoće li se Edin Višća vratiti u reprezentaciju.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.