SUKOBILI SE NA VIKENDICI

Grujičić (SDS): Pretukao me direktor Vodovoda (SDS)

Ne dam mu dvije funkcije, rekao je Grujičić

Grujičić: Zadobio teže tjelesne povrede. Dešavanja u Bijeljini

H. J. I.

23.2.2023

U semberskom selu Velika Obarska sinoć je došlo do sukoba između direktora bijeljinskog "Vodovoda" Dragiše Tanackovića i aktiviste SDS-a Brane Grujičića, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Tokom boravka na jednoj vikendici došlo je, najprije, do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog obračuna. Kakav je bio tok događaja, ispričao je Grujičić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Do sukoba došlo na vikendici

- Sinoć smo sjedili na vikendici u Velikoj Obarskoj, gdje smo se okupili da razmjenimo mišljenja vezano za buduća politička dešavanja u Bijeljini. Prisustvovao sam kao jedan od uspješnih predstavnika mjesnih odbora SDS-a u Semberiji. Između ostalog, tu je bio i gospodin Tanacković, aktuelni direktor AD "Vodovod i kanalizacija". Riječ po riječ, došli smo do krupnijih političkih tema koje se tiču njegovog uzimanja/odbijanja odborničkog mandata i tu se nismo usaglasili - rekao je Grujičić koji smatra da je jedna funkcija za jednog čovjeka, dok je Tanacković tvrdio da zaslužuje obje funkcije, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Grujučić.

Kako kaže Grujičić, u posjedu je informacija da se Tanacković i dalje vodi na platnom spisku firme "Buk Promet" u Zagrebu.

Izgovorene riječi i informacije, izazvale su kod Tanackovića burnu reakciju, te je uputio Grujičiću nekoliko rečenica u visokom tonu.

Teže tjelesne povrede

- U jednom momentu, gospodin Tanacković je fizički nasrnuo na mene. Nakon prvog udarca, nisam reagovao, jer sam mislio da je gotovo. Međutim, imao sam veliki mlaz krvi iz nosa. Dok sam podigao glavu, gospodin Tanacković mi je zadao još pet do šest udaraca, a ja nisam pružao otpor. Gospodin Tanacković i ja se dugo poznajemo, a iskreno, nakon dva do tri udarca, nisam bio ni spreman da pružim otpor - ispričao je Grujičić.

Nakon pretrpljenih udaraca, Grujičić je obavio ljekarski pregled kojim je utvrđeno da postoje teže tjelesne povrede, te je slučaj prijavio Policijskoj upravi Bijeljina i podnio krivičnu prijavu.

- Sutra idem porodičnom doktoru da mi spremi dokumentaciju za sudski proces i da odem kod psihijatra na pregled. Već sam angažovao tim advokata kako bi krenuli u sudsku proceduru - kaže Grujičić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Od prisutnih na vikendici u Velikoj Obarskoj bili su V. LJ, M. S. i D.T., (imena poznata redakciji Dešavanja u Bijeljini), kao Tanacković i Grujičić.

Portal Dešavanja u Bijeljini kontaktirao je direktora bijeljinskog "Vodovoda", a isti nije želio da komentariše sinošnji događaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.