GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Čini se da su kritike opozicije opravdane: Stanivuković pohvalio Vladu RS

Uz podršku Vlade RS gradimo most u Česmi, vjerujemo da će biti gotov do kraja godine, očekujemo i projekat mosta u Docu, kazao je

Draško Stanivuković. RTRS

S. S. / RTRS

8.3.2023

Uz podršku Vlade RS gradimo mnoge objekte i ulažemo u mnoge projekte, na koje sam mnogo ponosan, rekao je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković (PDP) za Jutarnji program RTRS-a.

- Uz podršku Vlade RS gradimo most u Česmi, vjerujemo da će biti gotov do kraja godine. Očekujemo i projekat mosta u Docu. Radi se i zaobilaznica od Barlovaca, Kuljana, a od Istočnog i Zapadnog tranzita dobit ćemo avenije. Tu je svakako Vidikovac, kuća Milanović, te gradnja mnogih drugih objekata - istakao je Stanivuković.

ATP turnir

Prokomentarisao je i izgradnju teniskog terena povodom ATP turnira, rekavši da se nada da neće doći do zakašnjenja u završetku radova.

- Postoji mogućnost da zakasnimo sa završetkom radova, ali to se neće desiti. Sve će biti u datom trenutku, svi izvodi radova su pokriveni propisima. Poštujemo vlast. Ponosan sam na sve projekte koji se rade - naglasio je Stanivuković.

Izgradnja nove dvorane na Laušu

Gradonačelnik Banje Luke je dodao, da će pedeset godina od izgradnje Dvorane Borik, početi izgradnja nove dvorane na Laušu, koja će biti skoro duplo veća.

Podsjećamo, iz opozicionih redova su sve glasnije poruke da se Draško Stanivuković približava vlasti predvođenoj SNSD-om. Jelena Trivić je govorila kako ne postoji mogućnost da oboje ostanu u stranci, a posljednjih dana traje obračun Stanivukovića s poslanikom u Narodnoj skupštini RS Nebojšom Vukanovićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.