VIŠE OD 700 IZLAGAČA

Štand JP "Autoceste FBiH" u Mostaru na Sajmu privrede

Želimo istaknuti da JP "Autoceste FBiH" već dugo godina svojim učestvovanjem podržava ovu sajamsku manifestaciju, rekao je Rogić

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4
A. O.

3.5.2023

24. Međunarodni sajam privrede svečano je otvoren jučer u Slobodnoj carinskoj zoni u Mostaru.

Ovaj sajam okuplja više od 700 izlagača iz 30 država, među kojima i neke od najjačih firmi iz Izraela, ovogodišnje zemlje-partnera.

I ove godine JP "Autoceste FBiH", zajedno sa svojim partnerskim firmama na projektu izgradnje Koridora Vc – "Regeneracija" d.o.o. Velika Kladuša, "BS Telecom Solutions" d.o.o. Sarajevo i "Hering" d.d. Široki Brijeg, učestvuje na ovoj sajamskoj manifestaciji, gdje predstavlja uspješne i aktuelne projekte.

- Želimo istaknuti da JP "Autoceste FBiH" već dugo godina svojim učestvovanjem podržava ovu sajamsku manifestaciju. Cilj nam je javnosti prikazati aktivnosti i napredak, prije svega, na izgradnji Koridora Vc, koji je naš primarni cilj, kao i na brzim cestama. Samim time smatramo da je izgradnja prometne infrastrukture preduvjet za razvoj privrede i da će tako BiH postati zanimljiva i za strana ulaganja - kazao je Mirko Rogić, izvršni direktor za upravljanje i održavanje u JP "Autoceste FBiH".

Štand JP "Autoceste FBiH" posjetite u Paviljonu 2 sve do subote, 6. maja, u vremenu od 10:30 do 18:30 sati. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.