BANJA LUKA

Vlado Đajić: Razmatramo opoziv Draška Stanivukovića

Veliki su zahtjevi građana za opoziv, ali to trebamo odlučiti u razgovoru s rukovodiocima koalicionih partnera, rekao je

Vlado Đajić: Postoji mogućnost opoziva Draška Stanivuković. Dejan Rakita / PIXSELL

S. S.

22.6.2023

SNSD s koalicionim partnerima razmatra opoziv Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke, rekao je danas Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a na konferenciji za novinare u Skupštini grada Banja luka.

- Veliki su zahtjevi građana za opoziv, ali to trebamo odlučiti u razgovoru s rukovodiocima koalicionih partnera. Vidjet ćemo do kakvog će dogovora doći - naglasio je Đajić i čestitao Ljubi Ninkoviću na dosadašnjem radu na mjestu predsjednika Skupštine grada Banja Luka.

Ninković je istakao da bahato ponašanje Stanivukovića prevazilazi sve granice, te će ponovo sjesti s koalicionim partnerima, kako bi razmotrili temu mogućeg opoziva.

- SNSD nije nikad odustao od ideje za opoziv, mi od početka pričamo na tu temu da Stanivuković ne vodi grad kako treba. Kada i ako napravimo koalicioni sastanak, bit će sve detaljnije i jasnije da li će doći do opoziva - naglasio je Ninković.

Bojan Kresović, gradski menadžer, naveo je da se oni raduju najavljenom razmatranju SNSD-a s koalicionim partnerima o opozivu gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.