SRAMOTAN POTEZ

Ambasador BiH Vranješ zahvalio Vulinu na podršci studenticama koje veličaju ratnog zločinca Ratka Mladića

Srbi u RS znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e kome je, kao u srednjem vijeku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin, kazao je on

Aleksandar Vranješ: Srbi u Republici Srpskoj znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e. Facebook

E. A.

27.7.2023

Ambasador BiH u Republici Srbiji Aleksandar Vranješ razgovarao je u Beogradu s direktorom Bezbjednosno-informativne agencije Srbije (BIA) Aleksandrom Vulinom.

- Podršku direktoru BIA Vulinu sam dao i u lično ime, kao ambasador BiH u Srbiji. RS i srpski narod veoma dobro znaju koliko su te sankcije neopravdane i nepravedne, jer mi decenijama trpimo razne oblike pritisaka, sankcija, oduzimanja nadležnosti, kršenja ljudskih prava od SAD, OHR i drugih zapadnih zemalja - rekao je Vranješ.

- Srbi u RS znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e kome je, kao u srednjem vijeku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin - kazao je on.

Zahvalio je direktoru BIA-e na podršci studenticama koje su veličale ratnog zločinca Ratka Mladića i jezivim porukama šokirale javnost u regionu.

- Zahvalan sam direktoru Vulinu na tome što je Valentini Vujičić i Slađani Todić obezbijedio stipendije i mogućnost nastavka školovanja na Akademiji za nacionalnu bezbjednost i time pokazao da Srbija stoji iza svih Srba gdje god oni živjeli i kakve god nepravde trpili - kazao je Vranješ.

Podsjetimo, studentice Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije veličale su ratnog zločinca Ratka Mladića. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.