PREDSJEDNIK NSRS

Stevandić: Praznici u RS se slave po zakonu i iz ljubavi, a pošto nijednog nema možemo ih pozvati na proslavu 9. januara

Za navode da se o tome raspravlja u Predsjedništvu BiH, Stevandić je rekao da je to "dalje sijanje mržnje i netrpeljivosti"

Srna

S. S.

26.11.2023

Praznici u RS proslavljaju se na dva načina, jedan prema zakonu, a drugi iz ljubavi, a 25. novembra nema ni u jednom, izjavio je danas predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić.

- Pošto za taj praznik i način na koji oni proslavljaju nema zakona u RS kao što ga nema ni u BiH, a ljubav za takvu vrstu provokacija ne postoji, možemo samo da ih pozovemo na proslavu 9. januara - rekao je Stevandić novinarima u Banjoj Luci.

Za navode da se o tome raspravlja u Predsjedništvu BiH, Stevandić je rekao da je to "dalje sijanje mržnje i netrpeljivosti, što će se vjerovatno i nastaviti jer to od njih neko traži."

- Vidjeli smo ambasadorsku pripremu za ove provokacije, tako da će nastaviti, što je njihov problem. Ako jučer nisu ništa naučili, teško će im iko drugi pomoći - rekao je Stevandić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.