NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Vratiti ugled Sudu BiH

Minka Kreho, vršiteljica dužnosti predsjednika Suda BiH u razgovoru za naš list ističe kako je šokirana hapšenjem Debevca

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

19.4.2024

U današnjem izdanju „Dnevnog avazu“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Vratiti ugled sudu BiH. 

Minka Kreho, vršiteljica dužnosti predsjednika Suda BiH u razgovoru za naš list ističe kako je šokirana hapšenjem Debevca. Sudu BiH potrebno vratiti ugled, poručuje Kreho.

Istraga, dva mjeseca od tragedije u Domu na Bjelavama. Kako je umrla dvomjesečna beba. Još se čeka nalaz obdukcije tijela novorođenčeta koje je iznenada preminulo 22. februara.

Analiziramo, šta će izbori u Hrvatskoj donijeti našoj zemlji. S Plenkovićem na čelu možemo očekivati nastavak lobiranja za evropski put naše zemlje.

Tržište nekretnina. Za 100.000 KM jedva možete garsonjeru kupiti. Tri prosječna plate potrebne za kupovinu kvadrata stana.

Katastrofalne posljedice depopulacije. U samo jednoj deceniji Bosna i Hercegovina ostala bez 50.000 učenika srednjih škola.

U rubrici Sarajevski kanton donosimo priču o prevozu u Sarajevu. Automobili stvaraju gužvu i zagađuju grad, ali da li su Sarajlije spremne za alternativne načine prijevoza. Iz Vlade KS poručuju da će djelovati.

Akcija u Sarajevu. Prema nalogu pravosudnih organa Njemačke FUP pohapsio prevarante. Privedeni bh. i strani državljani osumnjičeni za finansijske prevare.

Za TV Extra govori proslavljeni režiser Pjer Žalica. Kako je politika zgazila kinematografiju.

Čuveni kapiten će danas zvanično biti imenovan za selektora. Sergej Barbarez danas preuzima „Zmajeve“.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.