PROBLEMI

Migranti pustoše sve po Mostaru

Samo u protekla 24 sata zabilježene dvije krađe

Mostar. Arhiv

S. ŠABIĆ

30.11.2018

Samo u protekla 24 sata u Ministarstvu unutrašnjih poslova HNK na području Mostara zabilježene su dvije krađe koje su počinili migranti. 

Jednu je Policijskoj stanici Mostar Centar prijavila radnica trgovine ''Teranova'', u TC ''Mepas Mall'', da su u trgovinu ušla dvojica nepoznatih muškaraca koji su počele uzimati robu s pultova i nositi u kabinu na isprobavanje. Ona je primijetila da su oni u kabini skidali kontrolne markere, nakon čega su joj zaprijetili da ne smije zvati policiju. 

Patrola policije ubrzo je stigla na lice mjesta i privela osobe u prostorije Policijske stanice, gdje je ustanovljeno da se radi o migrantima N. M. (17) i L. B. (16), obojica iz Sirije, koji su uhapšeni i predati Odjelu za strance.

Druga prijava u protekla 24 sata je, također, bila za PS Mostar Centar.  Njoj se obratio S. B. (62) pokazujući na skupinu nepoznatih osoba (migranti) i rekavši da mu je jedan od njih otuđio mobitel iz džepa jakne. Patrola policije je sustigla navedene i pronašla odbačeni mobitel koji je vraćen prijavitelju. S. B. je među njima pokazao osobu koja mu je uzela mobitel, a radi se o O. A. (1988.) iz Palestine.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.