TRAGEDIJA

Crna noć u Bihaću: Otac ubio troje djece, a potom se objesio

Stravičan zločin potresao Krajinu. Avaz

M.M.

13.12.2018

22.11

Kako saznaje naš reporter sa lica mjesta, Admir Sović porijeklom je iz Cazina, kao i njegova supruga. Prema infromacijama koje smo dobili, najstariji sin Ahmir imao je svega 7 godina, a kćerke Neila i Ajlan 5, odnosno 2 godine.

20.25

Kako saznajemo, najmlađe dijete je imalo dvije godine, zatim pet, a najstarije je išlo u treći razred osnovne škole.

20.10

Kako saznajemo od reportera Dnevnog avaza sa lica mjesta, muškarac inicijala A. S. (1981.) ubio je troje djece, a poslije se objesio.

18.50 

Mujo Koričić, komesar MUP-a USK, potvrdio je za "Avaz" da se težak zločin dogodio u Bihaću.

- Uviđaj je u toku, a više informacija ćemo imati kasnije. Ja sam upravo došao na lice mjesta. Prijavu smo dobili od jednog pripadnika MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor.

18.30

Stravična tragedija dogodila se večeras u bihaćkom naselju Mali Lug. Kako nezvanično saznajemo, za sada neimenovani muškarac ubio je troje djece, a potom počinio i samoubistvo.


Portparol MUP-a USK Snežana Galić je za Avaz.ba potvrdila da je prijavljen događaj, ali da uviđajne ekipe još nisu ušle u kuću gdje se dogodila tragedija.

- Na licu mjesta su pripadnici i komesar MUP-a USK. Još sakupljamo informacije - kazala nam je kratko Galić.

Prema prvim, nezvaničnim, informacijama, muškarac je ubio svoje troje djece, a kasnije se i objesio. Također saznajemo da ga je ostavila supruga prije 20-ak dana, što je i, pretpostavlja se, motiv za ovaj krvavi zločin.

Nezvanično saznajemo da je sve troje djece bilo maloljetno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.