AVAZ SAZNAJE

Ovo je taksista osumnjičen za silovanje djevojke u vikendici u Semizovcu

Mirnes Osmanović uhapšen kasno sinoć nakon što je djevojka prijavila da ju je tukao i silovao

B. C.
  • Mirnes Osmanović

    Mirnes Osmanović

    Foto: Facebook


Kako "Avaz" saznaje" iz više izvora,  osumnjičeni za silovanje djevojke u Semizovcu je taksista Mirnes Osmanović iz SarajevaTaksista je uhapšen sinoć.

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo  kratko nam je saopćeno da osumnjičeni njima još uvijek nije predat u nadležnost..

Podsjetimo, kriminalistički inspektori i uniformisani policajci Policijske uprave Centar MUP-a Kantona Sarajevo rasvijetlili su jučer slučaj silovanja koje je oko 8 sati prijavila djevojka iz Sarajeva.

Naime, djevojka je policajcima ispričala detalje šokantnog događaja kazavši da ju je u jednoj vikendici na području Semizovca napastvovao 25-godišnji taksista. Također, djevojka je imala vidne povrede po tijelu te je u svojoj prijavi navela da ju je osumnjičeni tukao prilikom prisiljavanja na seksualni odnos.

Žrtva je noć ranije bila sa prijateljicama, a taksi su pozvale u naselju Koševsko Brdo. Pripadnici PU Centar su imali indicije o kome se radi te su vrlo brzo pronašli taksistu i uhapsili ga. Nakon silovanja taksista je prema navodima prijave dovezao djevojku na područje Općine Centar. Ona se poslije toga obratila ljekarima, a potom i policiji.

Kako nezvanično saznajemo saslušano je i nekoliko svjedoka koji su potvrdili navode iz djevojkine prijave.

NA VRH

Podijeli članak na