CRNI VIKEND

Nova nesreća na bh. putevima: Poginuo vozač, dvije osobe teško povrijeđene

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač N.Z. je smrtno stradao

E. T.

Stravične slike s lica mjesta

Foto: RTRS


Policijskoj upravi Prijedor danas oko 13.35 sati prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor - Bosanski Novi u mjestu Blagaj Rijeka, opština Novi Grad, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđeno više lica.

  • Nova nesreća na bh. putevima

    Nova nesreća na bh. putevima

    Foto: RTRS


U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice M.B. iz Novog Grada upravljajući vozilom marke „Opel Meriva“ i lice N.Z. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Renault“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač N.Z. je smrtno stradao, dok je suvozač u istom vozilu lice V.Z. iz Prijedora zadobilo teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezeno na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci. Na UKC RS Banja Luka prevezen je i vozač M.B. koji je u ovoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede.

  • Dvije osobe teže povrijeđene

    Dvije osobe teže povrijeđene

    Foto: RTRS


Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja vozila, jer odgovornim ponašanjem u saobraćaju doprinosimo bezbjednosti svih učesnika.

NA VRH

Podijeli članak na