SJEVERNA MAKEDONIJA

Policiju zaprepastilo ponašanje djevojke koja je uključena u premlaćivanje hrvatskog rukometaša

Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt

Levkovska: Smijala se kao da nije normalna. Arhiv

A. Č.

14.4.2022

Ponašanje Klementine Levkovske, 19-godišnje djevojke koja je sudjelovala u premlaćivanju hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) u četvrtak oko 3.30 sati ispred skopskog kluba "Privilege", u policijskoj postaji iznenadilo je i policajce, piše Jutarnji list.

- Smijala se kao da nije normalna. Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt", prepričao je izvor upoznat s tijekom istrage ubojstva igrača skopskog RK Butel koji nosi ime po skopskoj gradskoj četvrti i jednoj od općina glavnoga grada Sjeverne Makedonije.

- Ona je još kao 14-godišnje dijete bila u tretmanu zbog psihopatskog poremećaja ličnosti, bila je na liječenju u psihijatrijskim ustanovama. Bila je i u tretmanu socijalnih službi jer je bježala od kuće zbog uživanja droge. Nakon što je rodila dijete, koje sada ima godinu i pol, i socijalna se služba bavila njome zbog zanemarivanja djeteta - tvrdi izvor Jutarnjeg lista.


Policija je ispitala i vlasnika i konobaricu kluba, a jedno od pitanja bilo je i to je li konobarica kada je pozvala Hitnu pomoć rekla da se nešto dogodilo ispred kluba ili je samo rekla da osoba bez svijesti leži ondje.

- Za sada je preuranjeno za bilo kakve izjave i informacije jer je istraga tek počela - bilo je sve što je rekao za Jutarnji odvjetnik Petar Timovski koji brani Klementinu Levkovsku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.