TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM

Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak: Sve vrijeme plakao, a potom je pao

Cijelo selo došlo je jučer na sahranu i svi su bili vidno tužni i potreseni

Kuća u kojoj je pronađeno tijeli. Nova.rs

A. Č. / Kurir

29.6.2022

Mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je jučer na sahrani Biljane S, koja je prije tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak, javlja Telegraf.

- Cijelo selo došlo je jučer na sahranu i svi su bili vidno tužni i potreseni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu je pozlilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba - kaže mještanin i dodaje:

- Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Ljekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesretnog čovjeka, ali nažalost nisu uspeli. Čuli smo da je doživio infarkt.


Sagovornik Kurira kaže da je čjovek od tuge preminuo.

- Bilo mu je izuzetno teško i sve vreme na sahrani je plakao. U jednom trenutku je samo pao i svi su pritrčali, ali već je bilo kasno. Sahrana tog čovjeka je danas - kaže.

Mještanin podsjeća da je poslije sahrane uslijedio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila tijelo Biljaninog supruga Ivana kojeg niko nije video tri godine.

Podsjetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Prije nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a jučer je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.