HOROR U GRADAČCU

Sulejmanović je prvo brutalno pretukao, pa je obamrlu od udaraca tjerao da priča: Ovo su posljednje riječi Nizame Hećimović

Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu

Nizama Hećimović i Nermin Sulejmanović. Facebook

H. J. I.

11.8.2023

Pomahnitali ubica Nermin Sulejmanović danas je na brutalan način u Gradačcu ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Krvnički je pretukao, potom ubio

Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu. On je prvo krvnički pretukao suprugu a potom ju, krvavu i sa brojnim povredama, snimao dok obamrla od udaraca i lica izobličenog od povreda, sjedi ispred kuće.

Ubica je potom uzeo pištolj, a u pozadini snimka se čuje dijete kako plače. Sulejmanović potom snima teško povrijeđenu suprugu uz riječi "gledajte, kad imate posla s +***** koja te prijavi policiji". Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

"Bojala sam se za sebe i dijete"

- Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dijete - teškom mukom rekla je ona, nakon čega joj je ubica hladnokrvno ispalio hitac u glavu.

Podsjetimo u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva nevječana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.