APEL ZA POMOĆ GRAĐANA

Nestala Marija Spaić iz Trebinja

Policijska uprava Trebinje preduzima mjere za pronalazak nestale žene

Marija Spaić. Fena

N. Č.

22.9.2023

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje intenzivno rade na pronalasku Marije Spaić iz Trebinja, koja je nestala 17. septembra 2023. godine. Obavijest o nestanku Marije Spaić primljena je od strane njenih najbližih, a policija apeluje na građane za pomoć u potrazi.

Marija Spaić, visoka 170 cm i težine oko 60 kg, posljednji put je viđena u nedjelju, 17. septembra 2023. godine, u jutarnjim satima. Imala je tamno crvenu kosu do ramena, bez tetovaža ili drugih karakterističnih znakova na tijelu. U trenutku nestanka nosila je bijele patike marke "Nike", sivu majicu s roze-bijelim detaljima i sa sobom je imala crni ruksak.

Policija moli sve građane koji su možda vidjeli Mariju Spaić ili imaju informacije o njenom kretanju da odmah obavijeste najbližu Policijsku stanicu na besplatni broj telefona 122.

Nestanak Marije Spaić izazvao je zabrinutost u lokalnoj zajednici, a policijski službenici ulažu napore kako bi je što prije pronašli i osigurali njen povratak porodici. Svi građani su pozvani da pruže bilo kakvu korisnu informaciju koja bi pomogla u ovoj potrazi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.