POVRATAK ZA BIH

Svađa oko pasoša prerasla u fizički obračun: Potukli se vozač autobusa i putnik

Ostali putnici su sve to sa nevjericom posmatrali a jedan od njih uspio je snimio dio događaja

Snimak tučnjave. YouTube

Z. K.

21.4.2024

Prije par sedmica dogodio se fizički obračun između vozača autobusa i putnika koji su se zajedno vraćali iz Njemačke za Bosnu i Hercegovinu – piše Crna-Hronika, a snima incidenta se ovih dana proširio internetom. 

Kako piše Crna-Hronika, svađa je izbila zbog pasoša, pa su se vozač autobusa i jedan putnik čak i fizički obračunali. Ostali putnici su bili svjedoci nemilog događaja.

Drama u autobusu oko pasoša nastala je kada je putnik na lokaciji između granica Hrvatske i Bosne i Hercegovine izgubio pasoš (GP Šamac). 

Putnik, sa vozačem ali i ostalim prisutnim osobama u autobusu su zajedno tražili pasoš kojeg nisu mogli pronaći. Sa carinskom kontrolom cijela drama trajala je oko 90 minuta.

Dvije putnice su pronašle pasoš između dva sjedišta te su se tu tenzije smirile sve do prve pauze u BiH gdje je prvo putnik napao vozača, pa je vozač fizički uzvratio.

Ostali putnici su sve to sa nevjericom posmatrali a jedan od njih uspio je snimio dio događaja. Nakon verbalnog ali i fizičkog obračuna, putnik i vozač nastavili su dalje prema krajnjoj lokaciji, piše Crna-Hronika.

Snimak sukoba je navodno star nekoliko sedmica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.