TRAGEDIJA U BANJOJ LUCI

Ovo je mladi policajac iz BiH koji je poginuo na službenoj dužnosti

Ističu da Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan

Nastradali Miodrag Savić. Facebook

B. C. / Nezavisne novine

9.6.2024

Policajac Miodrag Savić (27) poginuo je u sudaru koji se dogodio u banjalučkom naselju Lazarevo, dok je bio na radnom zadatku, a MUP RS se od Savića oprostio tužnom porukom na društvenim mrežama.

"Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banja Luci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić", stoji u objavi MUP RS na društvenim mrežama.

Ističu da Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29.avgusta.

"Sa svojih 21 godinu upisao je našu Policijsku akademiju, nakon čega je u junu 2019. godine počeo da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo. Precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju povjerenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane", navode iz MUP-a.

Kažu da je mladi Savić živio punim plućima, u srcu čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio.

"Iza njega ostali su majka Radmila, otac Dragan i sestre, kojima i ovim putem upućujemo izraz iskrenog saučešća. Od našeg kolege Miodraga oprostićemo se sutra opijelom koje će biti održano u 12,00 časova u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani. Slava mu", stoji na zvaničnim društvenim mrežama MUP-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.