VELIKA BRITANIJA

Ostala trudna s bivšim mužem nakon avanture za jednu noć: Dobila sam trojke

Da im rastava nije lako pala, pokazuje i to što su nekoliko sedmica nakon zvaničnog raskida bivši supružnici imali avanturu za jednu noć, nakon koje je Šarlijan zatrudnjela

Presretna porodica: Pet djevojčica i dječak. Agencije

Avaz.ba

29.1.2020

Šarlijan Broudharst (Charliann Broadhurst) i Rajan Hil (Ryan Hill) iz Velike Britanije zajedno su bili od srednje škole, vjenčali su se i dobili tri kćerke - Kejsi Li (8), Kijaru Džej (7) i Sijenu (5). 

No, odlučili su se rastati 2018., ali su i dalje bili u kontaktu zbog djece. 

- On je moja ljubav iz djetinjstva i zajedno smo od 15. godine, ali kroz sve ove godine prošli smo kroz teške trenutke - govorila je Šarlijan.

Ljubav od srednje škole. Društvene mreže

Da im rastava nije lako pala, pokazuje i to što su nekoliko sedmica nakon zvaničnog raskida bivši supružnici imali avanturu za jednu noć, nakon koje je Šarlijan zatrudnjela.

Rodila je trojke, dječake Kejona i Kartera, te djevojčicu Rajanu.

Ova je neočekivana trudnoća, kaže Šarlijan, bila najbolja stvar koja se mogla dogoditi njoj i Rajanu. 

- Ovo je pravo čudo, kao da je neko htio da budemo ponovo zajedno. Prava bajka. Svima pričam da sam zatrudnjela nakon 'avanture' za jednu noć, samo što je u mom slučaju ta avantura bila s bivšim partnerom, s kojim već imam djecu - govori Šarlijan.

Dvojica dječaka i djevojčica su bajka, kaže presretna majka. Društvene mreže

Rizična trudnoća

Otišla je kod doktora jer se nije baš osjećala najbolje, ali nije ni pomišljala da je trudna. 

Uslijedio je šok kada je saznala da nosi trojke.

- Nazvala sam Rajana da mu kažem, a on se skoro sudario s autom od šoka. Samo je zašutio i doslovno nismo razgovarali nekih 12 sati dok nismo došli k sebi - sjeća se.

Trudnoća je bila rizična jer su trojke oboljele od sindroma međublizanačke transfuzije - rijetke bolesti posteljice koja sprečava ravnomjeran razvoj blizanaca pa je mama morala na hitan carski rez u 33. sedmici. 

- Bojala sam se da će Rajan propustiti porod jer je u žurbi prvo otišao u krivu bolnicu. Dobila sam epiduralnu i plakala na krevetu ispitivajući gdje je Rajan, ali stigao je na vrijeme - prepričava Šarlijan. 

Pravi izazov

Bebe su rođene u 12:31 sati 31. maja prošle godine, ali su zbog infekcije morale ostati u bolnici nekoliko dana.

- Kupanje, oblačenje i hranjenje svih šestero djece pravi je izazov - tvrdi Šarlijan i dodaje da je u njihovoj kući sve posloženo kao u vojsci, doslovno.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.