HRVATSKA

Škoro priznao da je svirao u klubu muzičke omladine, ali da nije bio u Savezu komunista

Svirao sam gitaru '85. u klubu muzičke omladine, rekao Škoro

Škoro: Taj dio priče neće proći. Agencije

Fu. M. / Avaz.ba

8.6.2020

Članovi Domovinskog pokreta u Rijeci su predstavili svoju nositeljicu u 8. izbornoj jedinici, a pritom je šef stranke Miroslav Škoro ogovarao na pitanja novinara.

Pritom se osvrnuo na informacije da je polovicom osamdesetih bio predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka. 


- Kad je voda u ušima, kad te napušta članstvo, ostavljaju birači, onda se baviš stvarima koje mi zovemo "besposlen pop i jariće krsti". Doći ćemo do toga kad sam se rodio, kad se rodila moja pokojna majka, ali ništa tu nije sporno. Važno je da birači znaju da je Domovinski pokret jedina brana koja će zaustaviti povratak SDP-a na vlast. Vladajući putem Milorada Pupovca, žetončića i njima sličnih iznose gomilu neistina. Svirao sam gitaru '85. u klubu muzičke omladine, ali nisam bio čovjek koji je poslije bio član Saveza komunista. Taj dio priče neće proći -  rekao je Škoro, javlja N1.

Osim toga, komentirao je i jučerašnju novu poruku mađarskog premijera Viktora Orbana.

- Bio sam generalni konzul tamo. Ondje živi značajna hrvatska manjina. Svaku pretenziju na teritorij Hrvatske odbacujem kao nešto što se ne može i neće dogoditi, tome odmah treba stati na kraj - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.