DIZNILEND

Prolazak kroz skromna skrivena vrata košta 33.000 dolara

Tajna vrata vas vode u svijet odraslih gdje vas dočekuju prostrani barovi i restorani sa dekadentnim namještajem i koktelima koji će umiriti vaša čula

Klub nudi poseban pristup i izuzetnu uslugu. Agencije

Z. K.

18.12.2021

Bez obzira koliko puta posjetite Disneyland, uvijek vas čeka nešto novo. Međutim, jedna od najbolje čuvanih tajni, u svemu, su skromna skrivena vrata, kroz koja možete proći ako ste voljni da potrošite 33.000 dolara. To nije uzbudljiva vožnja toboganom ili prodavnica, već magično mjesto koje donosi radost odraslima. Tajna vrata vas vode u svijet odraslih gdje vas dočekuju prostrani barovi i restorani sa dekadentnim namještajem i koktelima koji će umiriti vaša čula.

Nazvan „Disney’s exclusive Club 33“, mjesto je kreirao niko drugi do sam Volt Dizni (Walt Disney) da zabavlja svoje VIP prijatelje. Prema najnovijim informacijama klub nudi poseban pristup i izuzetnu uslugu na lokacijama Club 33 u Walt Disney World Resortu“, a svako mjesto je jedinstveno i tematsko.

Mir i tišina nisu jedine prednosti ovog članstva i donosi nekoliko pogodnosti, kao što su godišnje karte za parkove, 50-dnevne karte i pet tajnih VIP ekskurzija godišnje. Za one koji se pitaju da li vas članstvo od 33.000 dolara može odvesti u stan Volta Diznija iznad vatrogasne stanice, ne, to je još uvijek zabranjeno, čak i 55 godina nakon njegove smrti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.