NEVJEROVATNA SREĆA

Smrskana Honda "u sendviču" dva kamiona, vozač preživio: "Trebao bi uplatiti listić za loto nakon ovoga"

Sreća u nesreći je bila što je kamion ispred njega bio miješalica za beton, a prostor ispod bubnja je bio dovoljan da se prednji dio automobila podvuče ispod

Honda završila ispod miješalice. Instagram

E. Ć.

28.4.2022

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se video saobraćajne nesreće u kojoj je vozač Honde Jazz ostao nepovrijeđen iako je završio "u sendviču" između dva kamiona.

Korisnici Instagrama su se našalili kako bi čovjek trebao uplatiti listić za loto, jer je imao nevjerovatnu sreću. Nije poznato gdje ni kada je video nastao.

Snimak je uzet sa nadzorne kamere, a on počinje tako što vozač Honde staje na semafor, dovoljno udaljen od kamiona ispred sebe. No, nedugo zadugo na Hondu je naletio kamion otpozadi te ga "zalijepio" uz kamion ispred. 

Iako je vozilo ostalo potpuno smrskano, vozač Honde je preživio. Sreća u nesreći je bila što je kamion ispred njega bio miješalica za beton, a prostor ispod bubnja je bio dovoljan da se prednji dio automobila podvuče ispod.

- Čovjek bi trebao otići uplatiti listić za loto nakon ovoga. Nasreću, osoba u bijelom autu je dobro - napisano je na Instagram stranici "Cars over everything".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.