"BIO JE VISOKO KAO ZMAJ"

Šokantne optužbe: Tramp traži da Bajden prije njihovog TV duela prođe test na drogu

Tramp je iznio sugestije da je Bajden bio na drogama tokom govora o Stanju nacije, za govornicom u Kongresu 7. marta ove godine

Džo Bajden i Donald Tramp: Jedna od prethodnih debata. You Tube

D. R.

18.5.2024

Bivši američki predsjednik Donald Tramp (Trump) zatražio je da Džo Bajden (Joe Biden), aktuelni šef Bijele kuće, bude podvrgnut testu na drogu, prije njihovog telvizijskog duela! Kako je prenio "Dailymail", Tramp je iznio šokantne optužbe na račin predsjednika SAD.

Tramp je iznio sugestije da je Bajden bio na drogama tokom govora o Stanju nacije, za govornicom u Kongresu 7. marta ove godine. Tramp tvrdi da je Bajden bio "neobično energičan" tokom obraćanja naciji. Govoreći na stranačkom skupu u Sent Polu (Minesota) Tramp je svojim pristalicama rekao da će insistirati da se Bajden testira na drogu prije njihove debate.

- Samo želim debatu sa ovim momkom, ali znate tražiću da se on testira na drogu - rekao je Tramp, što su prisutni burno pozdravili.

- Ja sam. Ne, stvarno. Ne želim da on dođe kao na govor o stanju nacije. Bio je visoko kao zmaj - dodao je Tramp i naveo da ga je predsjednikovo držanje za govornicom zateklo:

Predstojeće debate će se razlikovati od onih koje su održane tokom prethodnih kampanja po tome što se neće izvoditi pred studijskom publikom. Štaviše, kandidatu koji ne bi trebalo da govori u to vrijeme biće isključen mikrofon.

Tramp pred sobom ima težak zadatak jer nijedan republikanac nije pobijedio u Minesoti još od Ričarda Niksona, bivšeg predsjednika i to daleke 1972. Tramp je 2016. na izborima osvojo samo 1,5 posto glasova manje od tadašnje kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.