FUNKCIONER DPS-A

Živković: Đukanovićeva pobjeda u nedjelju, bit će pobjeda Crne Gore

Nikoga oni neće zaplašiti, a u nedjelju će dobiti najbolji i demokratski odgovor na sve pokušaje zastrašivanja, pritisaka i ucjena, rekao je

Danijel Živković. Screenshot

S. S.

27.3.2023

Kako se izborni dan primiče, tako je sve više informacija sa terena koje nedvosmisleno ukazuju da će predsjednik države Milo Đukanović u nedjelju ostvariti novu veliku izbornu pobjedu, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Danijel Živković uoči drugog kruga izbora u Crnoj Gori zakazanih za nedjelju.

- Neće to biti samo njegova i pobjeda Demokratske partije socijalista i svih naših partnera koji su javno podržali njegovu kandidaturu, već će u pitanju biti pobjeda čitave Crne Gore, građanske i evropske, one koja je samosvjesna i koja počiva na međukonfesionalnoj slozi i saradnji - ističe Živković.

Prema njegovim riječima, uzalud je “protivnicima sve što rade, pa i to što na svaki način pokušavaju narušiti ustavno pravo crnogorskim biračima i dijaspori”.

- Nikoga oni neće zaplašiti, a u nedjelju će dobiti najbolji i demokratski odgovor na sve pokušaje zastrašivanja, pritisaka i ucjena. Crna Gora se nikad nije dala vezati, a tako će biti i ovog puta – od nedjeljne pobjede kreće demokratska borba za povratak naše države na evropski kolosijek, sa kojeg su je pokušali izgurati apostoli i oni kojima bespogovorno služe - zaključio je Živković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.