ZASTUPNIK DPS-A CRNE GORE

Živković: Već od sutra spremni da razgovaramo, kada dobijemo ponudu modela izlaska iz krize izjasnit ćemo se

va vlada učinila je sve da uruši državne interese Crne Gore, rekao je

N. Aj.

4.2.2022

Živković: PS u narednom periodu bit će ključan nosilac društveno političke odgovornosti. Miraš Dušević/CdM

Demokratska partija socijalista je dala ključan doprinos u obaranju ove Vlade koja je radila protiv nacionalnih interesa i građana Crne Gore, kazao je zastupnik ove partije Danijel Živković, prenosi Cdm.

- DPS je obavila mirnu tranziciju vlasti, priznala izborne rezultate i pokazala dostojanstvo i državničku odgovornost. Danas skratili mandat trajanja Vlade Zdravka Krivokapića. Ova vlada učinila je sve da uruši državne interese Crne Gore. Država se našla u nikad većoj krizi, i danas završili važan zadataka. Veoma važan - naveo je Živković.

Crnoj Gori je, ističe on, potrebna politička stabilnost, zbog teške ekonomske situacije u koju su nas uveli eksperti Zdravka Krivokapića.

- Potrebno nam je da dođemo do ubrzavanja pregovora sa EU. Važan dan za Crnu Goru i demokratski proces. DPS u narednom periodu bit će ključan nosilac društveno političke odgovornosti. Obećali smo građanima, Vlada je oborena. Već od sutra spremni smo da razgovaramo sa svima koji žele dobro Crnoj Gori. Sačekajmo prijedlog od inicijatora modela za izlazak iz krize. Kada bude ponuda na stolu, izjasnit ćemo se - naveo je Živković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.