WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Džordan Belfort savjetuje i bh. političare: Smanjite poreze i regulacije

Osobno se zalažem za manje propisa i niži porez, više nacionalističke zaštite granice i integriteta historije, poručio je Belfort

Sa konferencije. Avaz

Danijal Hadzovic

23.9.2023

Uoči regionalne konferencije ''Prodajni mindset: The Wolf Strikes Again'', od koje nas dijeli manje od dva mjeseca, glavna zvijezda Džordan Belfort (Jordan Belfort) govorio je na Weekend Media Festivalu u Rovinju. Belfort je u petak rovinjskoj publici govorio o tome šta je potrebno za uspjeh.

Danas jedan od najpopularnijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije.

Najbolja investicija

Belfort se uključio izravnom video vezom iz Majamija, odgovarajući na pitanja uigrane ekipe iz Prodajnog mindseta, Vedrana Sorića i Saše Tenodija.

Pred punom dvoranom Belfort je rovinjskoj publici poručio kako je najbolja investicija koju možeš napraviti investirati u sebe.

- Nije slučajnost što sam se izdignuo iz neuspjeha i nastavio svoj poslovni put, kada gledam unatrag, naučio sam i narastao iz svega onoga što sam radio kao mlađi - poručio je pravi vuk s Wall Streeta i dodao kako se sve može ''dizajnirati'' - kuća, auto, život općenito, ali za sve to su potrebni jasna strategija i svakodnevno ulaganje u sebe.

Upravo te strategije, s konkretnim primjerima iz života, su ono što će, kaže, prenijeti publici. Odgovorio je i na pitanje što bi savjetovao predsjedniku Vlade RH ili ministru gospodarstva, kad bi ga angažirali kao konzultanta - kako da se ''prodaju'', odnosno kako da pobijede na skorim izborima.

Manje propisa i niži porez

- Prvo bih istražio što ljudi u Hrvatskoj misle i osjećaju, s kojim se problemima susreću, koje su im bolne točke, s pitanjima kao kad prodajete kemijsku olovku. Obično su to teme kao što su bolje gospodarstvo, veći prihodi, niži porezi. Osobno se zalažem za manje propisa i niži porez, više nacionalističke zaštite granice i integriteta historije. To su emocionalni problemi, na njih bih se najviše fokusirao - istaknuo je Belfort.

- Neovisno o tome što mislite da ću vas naučiti dolaskom u Hrvatsku, vjerujte da nećete biti razočarani - zaključio je na samom kraju i poručio kako je dolazak na konferenciju jedan od načina investiranja u sebe.

Podsjetimo, Belfort 17. novembra dolazi u Zagreb, gdje će kao glavni predavač sve zaljubljenike u prodaju podučiti uspješnim prodajnim vještinama i tajnim trikovima.

Kontroverzna prošlost

Djelić atmosfere koja očekuje publiku na konferenciji The Wolf Strikes Again, u zagrebačkom Mozaik Event Centru, mogao se osjetiti u Rovinju. Upravo je Belfortova kontroverzna prošlost, kada je zbog manipuliranja tržišta dionica kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, postala globalno poznata nakon uspješnog filma Vuk s Wall Streeta, u kojem ga je 2013. utjelovio Leonardo Dikaprijo (DiCaprio), a film je zaslužio čak pet nominacija za nagradu Oskar.

Konferencija ''The Wolf Strikes Again'' jedan je od najiščekivanijih poslovnih događaja u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Džeka Velša (Jack Welch), jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu, ujedno i kruna Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iza kojeg stoje iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.