LIFESTYLE

Muž Atine Ferari: Ona je poremećena prostitutka!

Učesnica u reality programu "Parovi"

(Mi. K.)

24.3.2015

Estradna plesačica Atina Marković Ferari u reality programu "Parovi" izjavila je da je udata za unuka pokojne glumice Rahele Ferari, ne znajući pri tom da slavna glumica nije imala djece, a kamoli li unuke.

- Udala sam se u Njemačkoj zbog papira za pjevača Srećka Ferarija, to jest, unuka glumice Rahele Ferari - izjavila je starleta u progaramu. Srećko Ferari je u stvari muzičar Srećko Gajić Krečar koji kaže da mu se život zbog Anitinih laži pretvorio u pakao jer je oženjen i otac dvoje djece.

- Atina Ferari je poremećena osoba. To što ona priča da smo vjenčani zbog papira nema veze sa mozgom. Nikada sebi ne bih dozvolio da oženim takvu osobu. Ne znam od kada se prostitutke nazivaju plesačicama - izjavio je Krečar piše "Alo".

On je dodao da je starletu upoznao poslije jednog nasptupa u Subotici gdje se fotografisao sa njom, ali da je ona kasnije te slike zloupotrijebila i otvorila lazni profil na Facebooku pod njegovim imenom.

- Ja sam oženjen čovek, imam dvoje djece, a tu budalu nikada više nisam vidio - dodao je Gajić i najavio da će Markovićevu tužiti zbog izrečenih laži.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.