DIRLJIVO

Djevojka s ožiljcima dopustila momku da je vidi bez šminke i perike: Reakcija ju je iznenadila

Index.hr

11.6.2018

Kad je imala samo devet godina, na Šalom Nčom (Shalom Nchom) i njenu sestru izlio se lonac vrelog ulja u prodavnici njene majke u rodnoj Nigeriji. U bolnici je provela nekoliko mjeseci, a zatim je, na inicijativu svoje tete, s majkom i sestrom otputovala u Ameriku, gdje je podvrgnuta nizu operacija.

Zbog nesreće je ostala bez kose, a tragovi opekotina i dalje se vide po njenim ramenima, prsima i licu. Zbog toga, ova 22-godišnjakinja, koja je pokrenula YouTube kanal pod nazivom Shalom Blac, rijetko izlazi iz kuće bez slojeva teške šminke na licu i perike na glavi. U videu koji je nedavno objavila priznala je da su njene povrede i ožiljci bili toliko teški da se njena teta nerijetko pitala hoće li Šalom ikada naći muškarca koji bi se njome oženio. Tokom godina činilo se da je teta dobro procijenila ljude, jer je djevojka u školi doživljavala okrutno zlostavljanje od vršnjaka.



Protiv svega, borila se šminkom, perikama i odjećom koja je sakrivala njene ožiljke, ali sad, kako kaže, želi biti slobodna.

- Počela sam raditi na sebi da bih bila sigurna i samopouzdanija, želim se osjećati slobodno. Želim raditi ono što hoću. Želim nositi odjeću koju hoću. Prije sam uvijek nosila duge rukave zbog ožiljaka - priznala je.


U videu se pojavljuje njena simpatija J, dečko koji je nikad nije vidio bez šminke i perike. Priznala mu je da joj se sviđa, a i on je rekao da je "slatka i jako lijepa".

- Vidjela sam komentare da zavaravam dečka, jer kad se probudi ujutro pored mene i vidi me bez šminke, neće htjeti više biti sa mnom - rekla je, na šta je J uzvratio da to nije istina.

Zatim mu je dodala vlažne maramice, a nakon što je skinuo šminku s njenog lica, zagrlio ju je i rekao da je prelijepa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.