PROJEKTI

Nova epska geotermalna laguna gradi se na Islandu

Imat ćeinfiniti ivicu dugačku 70 metara, sa hladnim bazenom, saunom, barom, objedovanjem i šoping destinacijama

Laguna je inspirirana opčinjavajućim pejzažima Islanda. Agencija

Avaz.ba

24.6.2020

Nova epska geotermalna laguna, Sky Lagoon, bit će otvorena 2012.godine na Islandu. Već sada se može reći da će ovo biti jedna od najslikovitijih destinacija na svijetu, u koju će se sjatiti crème de la crème Instagram blogera i sličnih ljudi.

Hospitality Company Pursuit objelodanili su svoje planove i namjeru da prošire svoju kolekciju nevjerovatnih iskustava putovanja infiniti geotermalnom lagunom. Nazvana Sky Lagoon, ona će se nalaziti u Karsnes luki, na samo nekoliko minuta od centra Rejkjavika i zaista predstavlja nešto do sada neviđeno.

Prema navodima, laguna je inspirirana opčinjavajućim pejzažima Islanda, kreirajući oazu unutar grada. I dok su odmor i relaksacija u samom srcu njenog postojanja, Sky Laguna će vam dati priliku da stvorite nevjerovatne uspomene kojih ćete se rado prisjećati čitavog života, sa pogledom na Auroru Borealis, mračno nebo i zalaske sunca koji djeluju nestvarno.

Laguna će imati infiniti ivicu dugačku 70 metara, sa hladnim bazenom, saunom, barom, objedovanjem i šoping destinacijama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.