LIFESTYLE

Uskoro će datum i vrijeme pokazati osam dvojki – evo šta to znači!

Kosmički trenutak

Autor:(A. Vr.)

22.2.2015

 

- Pravi je trenutak da se sjetite drage osobe i da je pozovete, toliko dvojki može značiti da netko tko ih vidi ne treba biti sam – savjetuje numerološkinja Tatjana Jovanović.

Kako kaže Jovanovićeva, nizanje brojeva pojačava njegovo značenje. Toliko dvojki kazuje vam da niste usamljeni i da stvari nipošto nisu loše.

-Dvojka je ženski broj, ali označava i sve što je par, dobro i rađanje. Preporučujem vam da radite sve ono što možete u paru. Za neke određene osobe dvojka može značiti i uspjeh – dodaje Jovanovićeva, piše 24sata.

Ukoliko niste u emotivnoj vezi, sigurno niste usamljeni. Imate dovoljno vremena da odaberete dragu osobu. To može biti prijatelj koji je zaslužio da ga se sjetite, ali ste ga neopravdano zapostavili.

Razmislite i da li ste s nekim nedavno pokavrili odnos, stvari su krenule loše, a da nitko zapravo nije kriv. Magija broja 2 možda će popraviti stvari.

Možda ste baš vi onaj kome će dvojke danas donijeti uspjeh, pa budite pragmatični i kontaktirajte nekogako vas inspirira za nove ideje.

A ako vas vaš partner čeka u spavaćoj sobi, pravi je trenutak da ga iznenadite, jer, ne zaboravite – dvojka je simbol spajanja i rađanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.