AFRODIZIJACI

Saznajte koje su sve tajne seksi hrane

Ima li pozitivan učinak na raspoloženje

Znate li da možete biti mnogo aktivniji. Arhiv

finirecepti.net.hr

10.12.2018

Često imamo razne ideje o tipovima hrane koja bi nas trebala učiniti poželjnijima. Ali može li hrana zaista poboljšati seksualni život, promijeniti vaše raspoloženje i povećati plodnost?

Otkad je Hipokrat rekao “Pustite da hrana bude vaš lijek, a vaš lijek vaša hrana”, postoje razne teorije koje sugeriraju da određene vrste hrane mijenjaju strukturu i hemijske procese u mozgu utječući na raspoloženje i seksualne performanse. Svi znamo da čokolada dobro utječe na raspoloženje i da smanjuje napetost.

Je li hrana ili je do vašeg partnera? Naučno je dokazano da hrana nema nikakvog utjecaja na porast požude odnosno seksualne želje. Sve fizičke reakcije posljedica su razmjene fizičkih i psihičkih emocija između partnera. Ali ko kaže da hrana ne može biti zabavna? 

Može li hrana transformirati raspoloženje i smanjiti predmenstrualne tegobe

Hrana ima pozitivan učinak na raspoloženje. Prehrana koja uključuje nemasne mliječne proizvode i plavu ribu koja je bogata vitaminom D dovodi do 50% smanjenja PMS simptoma. Ukoliko želite umanjiti učinak PMS-a svoje partnerice i smanjiti njene živčane ispade, u onom periodu mjeseca posegnite za sljedećim namirnicama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.