PODACI

O čemu fantaziraju: Šta žene najviše pretražuju na najpoznatijoj stranici za odrasle

Žene čine čak 32 posto gledalaca Pornhub sadržaja

Šta su žene najviše gledale. Ilustracija

Avaz.ba / Index. hr

25.12.2019

Pornhub, najpopularnija stranica s filmovima za odrasle, na kraju svake godine objavljuje koliko je posjeta imao i šta se najviše pretraživalo tokom 365 dana.

U 2019. godini zabilježene su čak 42 milijarde posjeta, što znači da svake minute na ovoj stranici boravi više od 80.000 ljudi, piše "MensHealth".

Najtraženiji filmovi za odrasle bili su oni amaterski, a drugi su prema pretrazi, vjerovali ili ne, izvanzemaljci. Na trećem je mjestu "POV" (tačka gledišta), to jest filmovi u kojima djeluje kao da ste vi na mjestu jednog od glumaca, jer gledate sve iz njegove perspektive, prenosi Index.hr.

Ipak, žene su pretraživale malo drugačije pojmove. One čine čak 32 posto gledalaca Pornhub sadržaja, što je povećanje za tri posto u odnosu na prošlu godinu.

Prema pojmovima koje su one upisivale u pretragu ove stranice, ispostavlja se da žene manje vole snimke sa penetracijom nego muškarci.

Žene najradije gledaju snimke s oralnim seksom.

Odmah zatim na listi su se našli sljedeći pojmovi: poznati muškarci koji imaju seks sa ženama, zatim lezbijke, mišićavi muškarci, romantični pornići, grupnjak...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.