NOGOMETAŠ NA UDARU FANOVA

Piquea zasuli uvredama na Instagramu: Izgubio si svoje sinove zbog neke besramnice

U komentarima na njegovu posljednju objavu, na kojoj u društvu kolegica i kolega iz kluba promovira novi dres Barselone, fanovi su mu napisali: "Buraz, što to radiš?"

Kraj ljubavi. Agencije

Z. K.

5.6.2022

Nakon što je objavljena vijest o tome da su prekinuli Pike (Pique) i Šakira (Shakira) te nakon što su krenula nagađanja o tome da je uzrok prekida Pikeova nevjera, ljudi su nogometašev Instagram profil zasuli uvredama, lekcijama, ružnim riječima i emotikonima.

U komentarima na njegovu posljednju objavu, na kojoj u društvu kolegica i kolega iz kluba promovira novi dres Barselone, fanovi su mu napisali: "Buraz, što to radiš?", "Kako si mogao varati Shakiru, brate?", "Molim te, Pique, reci mi da to nije istina", "Kako je Shakira?".


Neki od komentara. Instagram

Pogrdnih komentara našlo se i ispod selfieja koje je nogometaš neko vrijeme redovno objavljivao. "Prevara", "Obrijao si brkove i bradu da izgledaš mlađe pored ženske s kojom si prevario Shakiru", "Tvoja jeftina psihologija ne prolazi, ne podržavam dvolične ljude", "S razlogom se na fotki pretvaraš da imaš dvadeset godina".

Na fotki na kojoj se nalazi sa sinovima Milanom i Sašom, ali i na onoj gdje su skupa sa Šakirom, pratitelji su mu spočitnuli da je uništio porodicu: "Kakvo si samo zlo napravio svojoj porodici", "Izgubio si svoje sinove zbog neke besramnice", "Nadam se da će te mrziti kad odrastu... Zaslužuješ da ih izgubiš", "Nauči šta znači 'porodica'. Žao mi je Shakire i djece".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.