ODUŠEVLJEN

Preslatki dječak osvojio društvene mreže nabrojavši razloge zašto voli kukuruz

Ovom prilikom razgovarao je s dječakom kojem je nedostajao prednji zub, ali je bez problema žvakao klip kukuruza i podijelio svoje mišljenje o ovoj namirnici

Dječak oduševljen kukuruzom. AGENCIJE

A. F.

23.8.2022

Simpatični dječak osvojio je srca korisnika društvenih mreža nakon što je video u kojem pojašnjava zašto voli kukuruz postao hit na brojnim platformama počev od TikToka gdje je video razgovora pogledan više od 12 miliona puta.

Snimak dječaka koji posebno voli kukuruz je objavljen na Instagram i TikTok profilu serijala Recess Therapy gdje voditelj Julian Shapiro-Barnum intervjuiše malu djecu koja zabavljaju publiku svojim urnebesnim odgovorima.

Ovom prilikom razgovarao je s dječakom kojem je nedostajao prednji zub, ali je bez problema žvakao klip kukuruza i podijelio svoje mišljenje o ovoj namirnici.

- Za mene... stvarno volim kukuruz - rekao je dječak.

Kada ga je Shapiro-Barnum upitao šta mu se sviđa u vezi s kukuruzom, mališan je rado odgovorio.


@doingthings Do you think corn is real? 🌽 @Recess Therapy ♬ original sound - Doing Things

- Otkad su mi rekli da kukuruz postoji, bio je dobar. Ali kad sam ga probao s maslacem sve se promijenilo! Volim kukuruz - rekao je poručivši da se ipak ne mora svima svidjeti da bi bio najbolji, ali da ga svi moraju probati.

Osim grickanja kukuruza, nabrojao je u čemu sve uživa počev od "različitih igara" uključujući igru skrivača, hvatanja, ali "nikad čudovište od lave" te za kraj liste ponovio: "Da, uglavnom uživam u kukuruzu".

- Ne mogu zamisliti ljepšu stvar, pogledajte ovo - uzviknuo je i podigao klip kukuruza pred kamerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.