LAKO I ZDRAVO

Dijeta Aleksandre Radović zbog koje je smršavjela 10 kilograma

Srbijanska pop pjevačica Aleksandra Radović, osim raskošnim vokalom, raspolaže i atraktivnim izgledom

Aleksandra Radović. Instagram

M. Z.

9.8.2023

Srbijanska pop pjevačica Aleksandra Radović, osim raskošnim vokalom, raspolaže i atraktivnim izgledom.

Promijenila navike

Iako je uvijek imala besprijekornu kilažu, nedavno je imala izazov s viškom kilograma pa je odlučila promijeniti navike u ishrani, ali i fizičkoj aktivnosti.

Dijetom je odlučila izbalansirati unos kalorija, a prvo što je izbacila je, naravno, tijesto. Ona doručkuje žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa špinatom, a večera salatu.

-Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hljeba, brašna, tijesta. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado - rekla je Aleksandra, prenosi „Blic Žena“ i dodala:

- Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne smije biti izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proljeće i ljeto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume

Sve joj prija

Osim šetnje, prakticira i druge vježbe, u kojim zaista uživa.

- Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening - zaključila je Aleksandra Radović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.