NAJAVIO VIK

Ove sarajevske ulice neće imati vode u naredna tri dana

Potrošače molimo za razumijevanje, navode iz ViK-a

Ekipa radnika na terenu. FACEBOOK / ILUSTRACIJA

A. O.

16.12.2022

Iz ViK-a Sarajevo građane obavještavaju da će se izvoditi radovi tokom vikenda. U subotu, 17.12.2022. godine u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Mekote i Čauš.

U nedjelju, 18.12.2022. godine u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Jusufa Juke Gojaka i Cazinska.


Pad pritiska

Zbog redovnog godišnjeg održavanja i kontrole trafo-stanice na izvorištu i pumpnoj stanici Stup, dana 18.12.2022. (nedjelja) u periodu od 09 do 15 sati može doći će do poremećaja, pada pritiska u vodosnabdijevanju u pojedinim dijelovima grada i to naselja: Otes, Pejton, Butmir, Kotorac, te ulicama Rustempašina, Ibrahima Ljubovića, Mala Aleja, Dr. Mustafe Pintola, Harisa Merzića, Emira Bogunića Čarlija, Butmirska cesta i Ustanička.

- Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Potrošače molimo za razumijevanje - navode iz ViK-a.


Redukcije u ponedjeljak

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u ponedjeljak 19.12. izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Harisa Merzića, Kasindolska, Rosulje VII, Svrake III, Ugorsko II, Gornja Jošanica, Rosulje II, Stara cesta (Semizovac), Jukićeva, Hamze Orlovića, Streljačka, Ramiza Salčina, Put Famosa, Dr. Halid-bega Hrasnice, Donji Hotonj, Ejuba Ademovića, Bentbaša, Šehitluci, Reisa Fehima Spahe i Reisa Fehima Spahe čikma.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz ViK-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.