PREDVIDIO Da li mu treba vjerovati

Tvrdi da je u prošlom životu bio egipatska kraljica i da je u snovima vidio ishod rata u Siriji, za 2019. prognozira nevjerovatne stvari

Blic.rs
01.01.2019 17:41

Samozvani stručnjak za reinkarnaciju Nikolas Adžula

Foto: Instagram

Samozvani stručnjak za reinkarnaciju Nikolas Adžula, koji tvrdi da je imao više života i da je u prošlosti, između ostalog, bio egipatska kraljica, objavio je svoja predviđanja za 2019. godinu.

Adžula, koji navodno ima sposobnost da predvidi budućnost, kaže da je u snovima video ishod velikih događaja kao što je rat u Siriji, ali i manje bitnih stvari, kao što je pobjednik rijaliti programa "Šegrt", prenosi Blic.rs.

Adžula se reklamira kao hipnoterapeut koji ima sposobnost da vrati pacijente u prošli život, što im pomaže da se izbore sa problemima.

Evo šta predviđa za 2019. godinu:

Nova djevojčica u britanskoj kraljevskoj porodici

Prvo dijete princa Harija (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) bit će djevojčica.

Tereza Mej

- Mnogi me pitaju da li će Tereza Mej (Theresa May) ostati na vlasti. Ne pratim naročito politička zbivanja, ali jedno ime mi se stalno mota po glavi: Filip Hamond (Phillip Hammond).

- Ne znam da li će doći na vlast, ili će se samo kandidirati, ali na njega svakako treba obratiti pažnju - kaže Adžula (Filip Hamond) je aktuelni ministar finansija i privede, tj. kancelar blagajne).

Brexit

- Ne vidim da će ishod biti pozitivan, pogotovo u ekonomskom smislu. Imao sam mnogo vizija o padu vrijednosti nekretnina i vjerujem da to ima veze s tim.

Katastrofe

Zemljotresi u Kubi i Kini i slabi prinosi dovest će do skoka cijena namirnica.

Poznate ličnosti

Pjevačica Tejlor Svift (Taylor Swift) će objaviti veridbu, glumica Nikol Kidmen (Nicole Kidman) će ostati u drugom stanju, Madonna će se suočiti s kritikama zbog dobrotvornog rada, a neko iz svijeta šou-biznisa po imenu Džastin naći će se u središtu skandala

Uprkos nevjerovatnim predviđanjima, Nikolas tvrdi da "nije poseban" i da svako od nas ima taj dar, ali da nas sumnjičavost sprječava da ga ispoljimo.

- Treba samo da dođemo na odgovarajuću talasnu dužinu koju već imamo u sebi - kaže on. Živimo u logičnom svijetu i nismo u stanju uvijek da prepoznamo poruke, ali mislim da svi imamo šesto čulo.

NA VRH