KANADA

Ovisnica o estetskim operacijama pokazala kako je izgledala prije svih zahvata

U samo četiri godine Kanađanka iz Toronta čak je tri puta povećavala grudi i isto toliko puta bila na brazilskom liftingu, operaciji nosa...

Meri Magdalena: Ovisnica o plastičnim operacijama. Instagram

Avaz.ba

10.6.2020

Ovisnica o plastičnim operacijama pokazala je kako je izgledala prije silnih estetskih zahvata i iznenadila fanove na Instagramu.

Meri Magdalena (Mary), 24-godišnja striptizeta i model, potrošila je više od 100.000 dolara na plastičnu hirurgiju kako bi izgledala kao lutka na napuhavanje, a svojih je više od 308.000 pratitelja na Instagramu iznenadila starim fotografijama u prirodnom izdanju.

U samo četiri godine Kanađanka iz Toronta čak je tri puta povećavala grudi i isto toliko puta bila na brazilskom liftingu, operaciji nosa... 

Sad je objavila fotografije na kojima se vidi kako je izgledala s 15 godina, puno prije nego što se podvrgnula prvom estetskom zahvatu.

Njezina opsesija i želja da ima "najveću vaginu na svijetu" rezultirala je i opasnošću u koju se dovela kad je skoro umrla tijekom operacije povećanja stidnih usna. 

- Bolje je nego što je bilo, no imam komplikacije pa moram nastaviti s injekcijama dok se ne izjednači. Zabrinuta sam zbog jedne strane jer se samo povećava - rekla je.

View this post on Instagram

Bday sweetii🧜‍♀️❤️😘

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.