ASTROLOGIJA

Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Postižu izvanredne rezultate, impresioniraju svojom duhovitošću i domišljatošću

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur. Ilustracija

Avaz.ba

17.1.2021

Od ranog uzrasta impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu da budu stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni. Zato su Blizanci najinteligentniji horoskopski znak.

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, bez obzira koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Preduzimljivi su i snalažljivi. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur, piše Index. Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da budu dvolični, usmjereni na sebe, ali s njima je uvijek zabavno, uz to što su inteligentni. Oni su uvijek glavni na žurci, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.