NISU ZA SVAKOGA

Frizure koje vas čine starijima

Čupava frizura s puno slojeva i bila je vrlo popularna sedamdesetih i devedesetih godina

Čupava frizura s puno slojeva i bila je vrlo popularna sedamdesetih i devedesetih godina. ILUSTRACIJA

A. F.

25.6.2022

Dodavanje slojeva bilo kojoj frizuri dodatno će povećati volumen tvoje kose i učiniti ju posebno zanosnom, a kako se čini, ove sezone nosit će se upravo 'stepenasto'. 

Zato ako želite zablistati kao Bili Ajliš (Billie Eilish) odlučte se za stepenasto. Ali, budite pažljivi kod odabira frizure jer stepenasta kosa može učiniti više štete nego koristi vašem izgledu. Ako ne odgovara tvom obliku lica, može vas vizuelno učiniti starijom. 

Zato je kod ovakvih promjena najbolje posjetiti stilista kojem vjerujete i koji će vam oblikovati frizuru koja je stvorena za vas.


Jako stepenasti bob

Čupava frizura s puno slojeva i bila je vrlo popularna sedamdesetih i devedesetih godina. Prvo što možete primijetiti na ovoj frizuri je slojeviti stil šišanja koji odgovara svim tipovima kose. 

Iako je vrlo djevojačka i svestrana, ova frizura ne stoji jednako dobro svima i vrlo lako može dodati godine tvom licu, a to se događa kada pretjeramo sa slojevima. 

Stepenasta frizura, kada je pravilno ošišana, daje volumen i prepoznatljivi 'neuredno glamurozni stil'. Ali, treba biti umjeren u svemu jer stilisti se slažu da ne postoji gora frizura od one s previše slojeva.

Mikro šiške

Ove šiške odrezane su na sredini čela i licu daju mekoću i slatkoću te će najbolje izgledati na dužoj kosi ili kosi do ramena. 

Ali, previše slojeva i mikro šiške potencijalno zvuče kao katastrofa. Stilisti su primijetili da mini šiške kod nekih žena mogu dodatno naglasiti bore na čelu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.