'TO NIJE VARANJE'

Žena s dvije vagine u vezi je s dva dečka

Britanka Eni Šarlot iz Sarija rođena je s dvije vagine i dvije maternice, tako da ima i dvije mjesečnice

Annie Charlotte. Instagram

M. Z.

20.3.2024

Britanka Eni Šarlot (Annie Charlotte) iz Sarija rođena je s dvije vagine i dvije maternice, tako da ima i dvije mjesečnice. Mogla bi zatrudnjeti s dva različita muškarca u isto vrijeme.

Neobični fenomen

Ovaj neobičan medicinski fenomen znači da bi Eni Šarlot (25) mogla začeti dvije bebe s dva različita muškarca u isto vrijeme. Također ima dvije mjesečnice - nešto s čime se nosi uz pomoć kontracepcije - i kaže da su obje ''potpuno funkcionalne''.

- Sve interne stvari su duplicirane. I sve je uredno jer je moj reproduktivni sistem zapravo podijeljen na pola, tako da svaka strana radi neovisno - ističe.

- Ne varam jer svojim dečkima dopuštam da koriste po jednu vaginu - otkriva jer ima dva dečka.

Svaki ima svoju vaginu, pa u tome ne vidi problem.

- Oni zapravo ne znaju jedan za drugog, mislim da ne trebaju znati - tumači Eni.

Eni je s jednim od muškaraca u vezi četiri mjeseca, a s drugim dva mjeseca.

Svjesna da bi uskoro mogli saznati, Eni je dodala:

- Nismo hodali predugo i oboje znaju da izlazim iz zabave i ništa to ne shvatam ozbiljno. Samo me zanimalo šta će se dogoditi.

- Počela sam izlaziti tek nedavno. Našla sam svog prvog dečka prošle godine i onda sam na neki način uživala u tome dok nije veza pukla, no onda sam uskoro počela izlaziti s dvojicom novih - otkrila je.

- U početku je bilo ležerno, ali onda smo se počeli sve više družiti - prisjetila se.

Eni kaže da može biti ''teško žonglirati'' s dvojicom muškaraca, ali svakoga od njih viđa jednom sedmično i s njima provodi naizmjenične vikende.

- Ne bih rekla da imamo raspored seksa sam po sebi, ali ne seksam se s njima oboma istog dana, mislim da je to pošteno - smatra.

- Čini se da se dečki uzrujavaju zbog cura koje spavaju s dva dečka unutar jednog dana pa mislim da je tako najbolje - priča.

Dodaje kako zapravo ima jednu vulvu koja se dijeli na dvije vagine. Eni je dijagnosticirana uterus didelphys (dvostruka maternica) kada je kao tinejdžerica otišla na ugradnju kontracepcijske spirale.

- Bila sam mlada žena. Tek sam se počela zanimati za upoznavanje i istraživanje različitih dijelova svog tijela i odjednom mi je rečeno da je drugačije od svih ostalih. Kao tinejdžer, želiš biti ''normalan'', a kad ti se kaže da nisi, to je prilično zastrašujuće - navela je.

Bolne mjesečnice

Uterus didelphys je rijetko stanje koje žene imaju od rođenja. Uzrokuje dvije maternice, iako neke žene imaju i dva vrata maternice i vagine.

Osim bolnih mjesečnica, koje se mogu pojaviti u različito doba mjeseca, mogu uzrokovati komplikacije u trudnoći. Osobe s dvostrukom maternicom izložene su povećanom riziku od pobačaja i prijevremenog poroda - ali mogu imati zdravu trudnoću, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.