POPULARNO LJETOVALIŠTE

Zašto posjetiti Bodrum?

Za one koji odmor vide kao priliku da se od jutra do mraka opuštaju na plaži, Bodrum nudi kilometre javnih i privatnih površina, koje su ispunjene raznolikim restoranima i kafićima

A. F.

Bodrum

Foto: AGENCIJE


Želite li kombinovati odmor, istraživanje arheoloških nalazišta i muzeja, ali i sjajan noćni provod - birajte odmor u Bodrumu. Popularno ljetovalište svake godine privuče nekoliko stotina hiljada turista koji dolaze uživati u kristalno čistoj vodi Egejskog mora.

Bodrum je jedna od onih lokacija čija će vas ljepota oduševiti u tolikoj mjeri da ćete o njoj mjesecima kasnije pričati porodici, poznanicima i prijateljima. S takvih putovanja obično nosimo mnoštvo suvenira, pa zbog toga ostavite prazan prostor u koferima jer ćete u centru Bodruma pronaći bogatu ponudu odjeće, ćilima, suvenira, začina...

  • Bodrum

    Bodrum

    Foto: AGENCIJE


Odlučite li prošetati jednom od bodrumskih ulica, ne propustite priliku da potražite i protrljate plavo oko, koje se smatra talismanom protiv loše sreće i uroka. Postavljeno je na svim prodavnicama, restoranima i kafićima, te je posebno vidljivo i u zidovima i pločniku u starom dijelu grada.

  • Bodrum idealna destinacija za odmor

    Bodrum idealna destinacija za odmor

    Foto: AGENCIJE


Za one koji odmor vide kao priliku da se od jutra do mraka opuštaju na plaži, Bodrum nudi kilometre javnih i privatnih površina, koje su ispunjene raznolikim restoranima i kafićima. Slično Marmarisu, i u Bodrumu 24 sata u danu možete pronaći otvorene objekte za hranu, piće ili igru. Stoga, ako ste u potrazi za takvim tipom odmora - u Bodrumu vas čeka dovoljno hlada ispod palmi, toplo i kristalno čisto more, šljunkovite i pješčane plaže, bogata gastronomska ponuda i sjajna turska kafa za početak dana.

Više o:

Bodrum Odmor
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na