ZAHVAT TRAJAO DVA SATA

Reprezentativac Bugarske operisan u Gruziji: Komadići stakla mu se zaglavili u glavi

Prema zvaničnim informacijama Fudbalskog saveza Bugarske svi ostali članovi bugarske reprezentacije su dobro prošli

Todor Nedelev: Prevezen u bolnicu. Facebook

A. Č. / Telegraf

11.6.2022

Fudbalska reprezentacija Bugarske doživjela je saobraćajnu nezgodu u Gruziji, a najteže je prošao Todor Nedelev, koji je prevezen u bolnicu, gdje je kasnije i operiran, a prema prvim informacijama morat će da ostane u bolnici nedjelju dana.

Kako prenose bugarski mediji, što je kasnije potvrdio i Botev Plovdiv, klub za koji Nedelev nastupa, operacija je trajala dva sata, a ona je bila neophodna zbog komadića stakla zaglavljenih u Nedelevoj glavi.

Prema zvaničnim informacijama Fudbalskog saveza Bugarske svi ostali članovi bugarske reprezentacije su dobro prošli.

- Todor Nedelev je uspešno operisan posle saobraćajne nesreće u Tbilisiju. Intervencija je počela nešto pre 1.00 po bugarskom vremenu i trajala je oko 2 sata.

Kapiten "kanarinaca" imao je slomljenu lobanju i operiran je u bolnici. Nedelev će narednih dana ostati u bolnici, gdje će biti podvrgnut rehabilitacionim procedurama.

PFC Botev Plovdiv zahvalio je ljekarima u bolnici u Tbilisiju, kao i dr Bočevu i timu BFU i reprezentaciji na pomoći Nedelevu, kao i na blagovremenom informisanju Kluba "žuto-crnih" o dešavanjima sa kapitenom.

- Todoru Nedelevu želimo brz oporavak i što brži povratak na teren da se bavi svojom najdražom stvari – da svojim lijepim i magičnim igrama obraduje "žuto-crna" srca! - stoji u saopštenju Nedelovog kluba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.