SAMSUNG

Ovih osam Galaxy uređaja dobit će funkciju koju ima S24 serija

Za ljubitelje uređivanja videozapisa

Galaxy S24 serija. AP

E. Ag.

15.2.2024

Samsung je prošlog mjeseca predstavio Galaxy S24 seriju s mnoštvom AI funkcija. Jedna od njih je i funkcija Instant Slow-Mo, veoma zgodna za ljubitelje uređivanja videozapisa, a ova će funkcija stići i na neke starije Galaxy telefone.

Instant Slow-Mo pretvara običan videozapis u usporeni video zapis i to pomoću AI i tako zapravo on eliminiše potrebu za snimanjem originalnih Slow-Mo videozapisa.

Instant Slow-Mo funkcija 

Moderator Samsungovog foruma otkrio je da će ova funkcija stići i na neke starije Galaxy uređaje, piše Bajtbox.

Tako će Instant Slow-Mo funkcija stići na još 8 Galaxy uređaja, i to Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ i Galaxy Tab S9 Ultra.

U suštini, dobit će ga uređaji koji rade na Snapdragon Gen 2 ili novijim čipovima, jer ova funkcija zahtijeva moćan GPU i NPU.

Osim toga, moderator je otkrio da će Samsung poboljšati ovu funkciju dodavanjem podrške za 10-bitne videozapise, 480p videozapise i .mov format datoteke.

Prva nadogradnja 

Nažalost, nije otkriveno kada će ova funkcija stići na gore navedene uređaje, ali očekivati je da ona stigne sa One UI 6.1 nadogradnjom.

Samsung je potvrdio da će prva nadogradnja za Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ i Samsung Galaxy S24 Ultra stići do kraja mjeseca. Očekuje se da će kompanija ovom nadogradnjom ispraviti probleme s kojima su se susreli modeli iz ove serije, koji uključuju probleme sa Vivid načinom rada, Android Auto aplikacijom za korisnike nekih automobila, te neke sitne probleme s kamerama Galaxy S24 modela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.