GLUMAČKA MEGAZVIJEZDA

Sutra u "Dnevnom avazu" ekskluzivni intervju s oskarovkom Šarliz Teron

Svi su nervozni prvog dana, a ja uvijek mislim da ću dobiti otkaz ili pogriješiti, ali Džejson (Mamoa) je bio tako samouvjeren, kazala je Teron

Megazvijezda Šarliz Teron. 2023 Getty Images

Nerma Ajnadžić

26.5.2023

Franšiza „Paklene ulice“ privodi se kraju nakon skoro četvrt stoljeća otkako je izašao prvi dio. No, deseti dio nije i finalni. Ekipa ovog hit-ostvarenja, na čelu s Vinom Dizelom (Diesel) kao i glavnim glumcem, ali i producentom, odlučila je da će ustvari u tri dijela ispričati i zaokružiti kompletnu priču. A „Paklene ulice 10“ tek su početak.

U ulozi Sajfer (Cypher) je opet neponovljiva Šarliz Teron (Charlize Theron, 47), jedna od najboljih i najplaćenijih glumica na svijetu. A, zahvaljujući „Una Filmu“, distributeru filma studija „Universal“, „Dnevni avaz“ donosi ekskluzivni intervju s ovom svjetskom glumačkom megazvijezdom i oskarovkom.

Vrlo otvoreno je govorila o načinima pripreme za akcione scene, ali i kolegama na setu. Saznajte čime ju je Džejson Mamoa osvojio te šta zaista misli o Mišel Rodrigez s kojom (slijedi mali spojler) se bori u „Paklenim ulicama“, i to žestoko.

- Naša prva zajednička scena u filmu je prva stvar koju smo snimili, tako da se zapravo nismo upoznali dok se nismo pojavili na setu. I bio je apsolutno divan! Svi su nervozni prvog dana, a ja uvijek mislim da ću dobiti otkaz ili pogriješiti, ali Džejson je bio tako samouvjeren - rekla je Teron, između ostalog, za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.