ZVIJEZDA OPPENHEIMERA

Kilijan Marfi otvoren za ulogu Kena u nastavku filma Barbie

Glumac je potvrdio da je spreman za tu ulogu ako je scenarij dobar

Kilijan Marfi. Youtube / Warner Bros

Dženita Hasović

26.7.2023

Kilijan Marfi (Cillian Murphy), irski glumac kojeg kritičari trenutno hvale zbog glavne uloge u filmu Oppenheimer, režisera Kristofera Nolana (Christophera Nolana), mnoge je iznenadio svojom izjavom u nedavnom intervjuu, piše Deadline.

Oppenheimer je imao premijeru isti dan kada i film Barbie, režiserke Grete Gerwig, a pošto su oba filma doživjela veliki uspjeh, novinare je zanimalo je li Marfi otvoren za ulogu Kena u potencijalnom nastavku filma Barbie. Glumac je potvrdio da je spreman za tu ulogu ako je scenarij dobar.

- Jesam li otvoren za ulogu Kena u Barbie 2? Naravno, jesam - rekao je Marfi. 

Pročitajmo scenarij, popričajmo o tome, dodao je.

- Jedva čekam vidjeti taj film. Mislim da je činjenica da ovako odlični filmovi izlaze ovo ljeto dobra za kina - rekao je glumac.

Kasting direktorice filma Barbie Lusi Bevan (Lucy) i Alison Džons (Allison Jones) također su progovorile o odabiru savršenih glumaca za film. Za uloge Kena su tražile glumce koji su raznoliki, ali ipak djeluju povezano.

- Bili su jako različiti, ali su ostavljali utisak povezanosti. Tražile smo glumce koji će se uspjeti snaći u ulogama, biti sjajni, a ujedno i uživati u njima - izjavile su kasting direktorice o glumcima koji su igrali Kena.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.