ŠIRI BIZNIS

Kusturica u Herceg Novom napravio hotel i otvorio dva restorana u centru grada

Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv

Emir Kusturica - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
N. Aj.

prije 3 dana

Reditelj Emir Kusturica odlučio je da proširi svoj ugostiteljski biznis, pa je uz apartmane u Herceg Novom, otvorio i dva restorana.

Nekadašnju željezničku stanicu pretvorio je u mali hotel, deset metara od mora, sa terasom sa koje se vidi velika luka u Herceg Novom. Kusturica je nedavno renovirao restoran, kao i novootvoreni, koji se nalazi tik pored starog.

Prvi restoran je prepun motiva iz filma "Dom za vješanje", a dio lokala posvećen je njegovim filmskim ostvarenjima, ali je tokom ljeta taj dio bio zatvoren za posjetioce.

Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv, a sve obaveze oko restorana dodijelio je prijatelju koji mu i vodi posao u Crnoj Gori.

- Emir je ranije češće dolazio ili smo ga bar češće viđali. Sad ga dugo nismo vidjeli, vjerovatno dođe na kratko, obiđe sve i vrati se za Beograd. Nedavno je pored starog restorana otvorio još jedan. Lijepo je, sve je novo, ali najbitnije je da ima ljudi. Neki dolaze jer je na samom "Skveru", pruža se lijep pogled od restorana ka moru, a neki da bi ga sreli – kaže izvor za Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.